Почистване на дворно място цени за София

Почистване на дворно място цени – 0888 00 11 33

Почистване на дворове в София става с професионална техника и добър екип. Почистване на дворно място включва както рязане на храсти, така и извозване на отпадъци. Търсите съдействие за почистване на градината и двора си както и за изхвърляне на всички боклуци оттам. Можете да се захванете сами. Можете да наемете някой социално слаб, който за символична сума ще направи необходимото. И третия вариант е да потърсите професионална помощ. Ще ви е малко по- скъпо от това да наемете някой познат, но пък всичко ще бъде направено бързо, качествено и по правилата.

почистване на дворно място цени за София

При варианта сами да се справите с почистване на дворно място, ви грози сигурен провал. Ако това беше по силите ви, със сигурност нямаше да се стигне до това лошо състояние на градината или двора. За да направите някаква промяна, ще трябва да повикате роднини и приятели. Да потърсите резачка, за да изрежете храстите и клоните, които са завзели двора ви. Ще имате нужда и от косачка. Както се очертава, това също е доста сложно. Ако роднините и приятелите ви са правили това поне веднъж, има шанс дворът ви да има по- добър вид. Но какво ще правите с боклука, който ще съберете.

Извозване на отпадъци с контейнери при почистване на дворно място в София.

Някак ще го оставите до оградата? Тогава цялото чистене сте го правили напразно. Генерираните отпадъци трябва да закарате на сметището. Не всеки разполага с товарно превозно средство, с което да превози товара.

Ако се спрете на втората идея, наемането на хора да се погрижат за двора ви, трябва предварително да изясните в работниците какво се очаква да направят и не се подлъгвайте да плащате предварително. Има голяма вероятност да свършат работата наполовина и после да довършвате вие.

Най- ефективния начин да се справите с неразборията в двора за кратко време и без излишни главоболия е да повикате бригада хамали. Те имат достатъчно голям опит в тази дейност. Разполагат и с необходимата техника за обработката на дърветата, храстите и тревата. Ще се правят успешно и с ненужната дървена барака, която само ви пречи.

Дайте заявка предварително, за да има време бригадата да планира почистването и да го вмести сред останалите си ангажименти. В заявения ден и час екипът ще бъде в дома ви с необходимите инструменти и превозно средство, подходящо да извози отпадъците до сметището. Те не разполагат с време за губене. Още с пристигането ще се захванат с работата. Ще приключат с всичко по двора за максимално кратко време, ще съберат старателно всички боклуци и ще ги качат на пикапа или буса, с който са дошли.

Плаща се след свършената работа и то без да се поднасят изненади. Предварително уговорената сума не се променя.