Цени за извозване на стари мебели от Софийски домове

Цени за извозване на стари мебели 0888 00 11 33

Във всички цени за включени момчета, чували за смет и транспорт до депо. Примерни цени за извозване на стари мебели при най-масовите случай в София. При комбиниране на две поръчки ползвате отстъпка до 30 % от стойността.

Диван – Вземане от място, товарене, извозване и разтоварване на депо – 85 лв.

Спалня – Демонтаж, товарене, извозване и разтоварване на депо – 79 лв.

Гардероб – Натрошаване, товарене, извозване и разтоварване на депо – 87 лв.

Секция – Разглобяване, товарене, извозване и разтоварване на депо – 94 лв.

Кухня – Сваляне, товарене, извозване и разтоварване на депо – 98 лв.

Комбинирани цени за извозване на стари мебели

В този случай жилищата остават напълно празни от всички мебели и дребни отпадъци.

Една стая – Демонтажи, товарене, извозване и разтоварване на депо – 120 лв.

Две стаи – Демонтажи, товарене, извозване и разтоварване на депо – 180 лв.

Три стаи – Демонтажи, товарене, извозване и разтоварване на депо – 220 лв.

Цени за събиране, товарене и извозване на строителни отпадъци.

Цените включват – Напълване в наши чували, изнасяне, товарене, извозване и разтоварване на депо. Пълним чувалите до 25 килограма. Стойността важи за чували до 3-ти етаж. За по-високи етажи се прибавя по 1 лев на етаж.

За 20 броя чували независимо от квартала – 100 лв.

За 40 броя чували независимо от квартала – 190 лв.

За 60 броя чували независимо от квартала – 270 лв.

Всеки, който някога е местил дома най-вероятно знае, за проблемите спохождащи едно преместване на мебели. Това е едно от най-сложните и най-трудните премеждия. Дали това е така, защото всички те са свързани с по-голяма тежест, увеличени размери или просто защото елементите са по-тромави и непохватни, всяка една мебел може да бъде извозена с микробус или камион на професионална фирма. С оглед на това, обаче, има няколко неща, които може да се направят, за да се опрости процеса и да е по-лесно за всеки начинаещ. Така че, когато се местите мебели от дома е по-добре да си гарантирате всичко, което се вписва правилно в наетия камион.

Цени за извозване на стари мебели

Размерите – на първо време помислете за големината на диван, секция, трикрил гардероб или спалня. Няма да е уместно да натоварите не разглобена мебел в микробуса, колкото и да е голяма площ му. Както докато е разположена в стая, една мебел отнема много от разгънатата площ, така и в камиона тя ще запълни мястото.

Ако имате много мебели за извозване имате 2 опции всичко на всичко.

В първия случаи да бъдат натоварени на части и извозени с един-два курса, а във втория да се направят много повече маневри, но всичко да бъде съхранено цяло.

Цени за извозване на стари мебели и боклуци от Софийски домове

Това означава, че вместо да се опитате да поберете един цял диван или легло, може просто да го разглобите и след това да поставете в малка област на микробуса. Това може да се осъществи с помощта на серия от прости инструменти, като например отвертка и гаечен ключ, и единственото нещо, което ще трябва е да се помни, как да се сглоби всичко, когато достигне новия дом. Последното е от значение, ако извозване на мебели е за друг имот, а не на сметище.
Също така, това е важно да не се загубят закрепващите елементи, които използвате. За да сте сигурни, че всичко е прецизно прибрано и съхранено, използвайте найлонови торби и чували, кашони и опаковъчен материал.

Още важни неща при сформиране на цени за извозване на стари мебели

Друго важно при извозване на мебели, което също така често се препоръчва е да не забравяте да използвате листове срещу прах и защитни материали, за да се предотврати прекалено много триене по време на пътуването. Както и да гарантира, че складирането се прилага правилно. Последното ще ви е от значение, ако се използват за обезопасяване и закрепване на оборудване от вътрешната страна на микробуса и с идеята да се спре всичкото люлее в превозното средство. Това най-често става с въжета, но се прави от специалисти и по правилния. Така ще се предотврати риска от увреждане по време на транспорт.

Цени за извозване на мебели и боклуци в града

Както винаги с процеси от този характер, са запознати специалистите от фирми. Те имат изградени техники и методи, които са част от ежедневието им. Наемането на професионален екип за извозване на мебели ще ви гарантира, че всичко се извършва по правилния начин. Ако искате да намерите най-добрият начин, по който да поберете всичко в едно отстраняване, то най-добрият начин да се транспортират вашите мебели е с правилните експерти.