Изхвърляне на стари мебели и вещи от домовете

Изхвърляне на стари мебели от домовете 0888 00 11 33

Използвайте услугите за изхвърляне на стари мебели и вещи за да се отървете от ненужно натрупване. След известно време, можете да имате толкова нещата в дома си, усещането за затрупване да ви смаже. Не изглежда нормално да се ограничавате в пространствата, само и само, за да пазите стар багаж и мебели с десетилетия. Отървете се от тях по-лесно, отколкото дори сте предполагали някога, че може да бъде направено всичко.

Примерни цени за изхвърляне на стари мебели

Във всички цени за включени момчета, чували за смет и транспорт до депо. Примерни цени за извозване на стари мебели при най-масовите случай в София. При комбиниране на две поръчки ползвате отстъпка до 30 % от стойността.

Диван – Вземане от място, товарене, извозване и разтоварване на депо – 85 лв.

Спалня – Демонтаж, товарене, извозване и разтоварване на депо – 79 лв.

Гардероб – Натрошаване, товарене, извозване и разтоварване на депо – 87 лв.

Секция – Разглобяване, товарене, извозване и разтоварване на депо – 94 лв.

Кухня – Сваляне, товарене, извозване и разтоварване на депо – 98 лв.

Комбинирани цени за изхвърляне на мебели и боклуци

В този случай жилищата остават напълно празни от всички мебели и дребни отпадъци.

Една стая – Демонтажи, товарене, извозване и разтоварване на депо – 120 лв.

Две стаи – Демонтажи, товарене, извозване и разтоварване на депо – 180 лв.

Три стаи – Демонтажи, товарене, извозване и разтоварване на депо – 220 лв.

Изхвърляне на стари мебели и вещи от домовете

Кое най-често съхраняваме в домовете си:

  1. Стек хартиени торби на върха на вашия хладилник. Покупките са отдавна отминали, изядени, използвани или изхвърлени, но опаковките им все още седят пръснати на различни места из дома. Направете изхвърлянето им полезно за така и така малкият дом.
  2. Старите комплекти за матрак, който дори не притежавате вече. Имате си купища бельо, което държите в килера наедно с вашите мебели?
  3. Всяка бутилка в банята, която съдържа продукт, който не се използва не е нужно да се съхранява. От една страна пълни чекмеджетата на шкафове, а от друга може да замърсява, както средата в помещенията, така заемайки всички свободни пространства.
  4. Всички стари и счупени рамки за снимки, картини и сувенири. Помните приказката за една счупена вещ и това, че веднъж счупена няма да може да бъде поправена. Не е нужно всичко да лепите и заздравявате. Време е да освободите терените изхвърляйки всички стари неща. Наред с това не бива да забравяме и, че счупените един път и залепени вещи носят негативна енергия според фън шуи.
  5. Комбинации облекла и продукти, които не работят във ваша полза. Сред цялото оборудване и аксесоари, за дейности, може да има и множество такива, които са повредени, дефектни или чисто и просто да не намират приложение никъде.

Изхвърляне на мебели и вещи

Не забравяйте, че не трябва да се чувствате зле, че хабите перфектно функционални елементи, ако ги дарите на хора или организации, които наистина се нуждаят от тях! Така само може да спечелите.